Rabobank ClubSupport

Wie gunt ons zijn STEM
De afgelopen maanden hebben er helaas geen activiteiten en evenementen plaats kunnen vinden en hoe de komende tijd eruit gaat zien blijft voor ons allen onzeker. Ondanks corona blijft Stichting Berghem tegen Kanker actief in de weer om haar goede doelen te steunen en zijn we druk in de weer met de voorlopige planning voor 2021 . Daarom doen we dit jaar ook weer mee aan de Rabo ClubSupport. 

Goede doelen
Met het geld van de Rabobank ClubSupport en andere financiële donaties hebben wij al veel mooie projecten mogen ondersteunen in de Palliatieve zorg bij kanker. Ook dit jaar zijn er weer veel goede doelen ondersteund. Met een uitzonderlijk grote donatie op 4 februari, op Wereldkankerdag. Op die dag is namelijk een bedrag van € 10.000,- aan de Vrienden van Bernhoven gedoneerd. Dit bedrag is in zijn geheel ten goede gekomen aan de oncologische zorg binnen ziekenhuis Bernhoven voor het realiseren van een mooie ruimte van bezinning. De wens om deze speciale ruimte te realiseren komt voort uit gesprekken met (ex-)patiënten. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een veilige omgeving om de soms heftige gesprekken met hun behandelaars te kunnen verwerken of even bij te komen na een behandeling.

Stemmen
Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank kunt u een stem op ons uitbrengen. Log in en ga naar zelf regelen en vervolgens naar lidmaatschap en tenslotte kiest u voor Rabobank ClubSupport. Kies voor categorie-> samenleving en dan actief in-> Berghem. U ontvangt in het totaal vijf stemmen waarvan wij u zeer erkentelijk zijn als u er twee aan Stichting Berghem tegen kanker toekent. Stemmen kan vanaf 5 oktober tot 25 oktober!

Gun jij ons je stem?

Alvast hartelijk bedankt!