Moonlight Walking

11 - 12 juni 2022

Meedoen, beleven en samen strijden tegen kanker zijn de ingrediënten voor een indrukwekkend en sportief evenement bij maanlicht. Stichting Berghem tegen Kanker en Café Herberg D’n Dort hebben de handen ineengeslagen om samen Moonlight Walking 2022 te organiseren.

Wandelevenement
Op zaterdag 11 juni 2022 t/m zondag 12 juni 2022 organiseren voorgenoemde een sponsor - estafetteloop. Dit midden in de polder tussen de dorpen Berghem en Haren met als kloppend hart Café Herberg D’n Dort. Het wandelevenement start op zaterdagavond om 22.00 uur en eindigt op zondagochtend om 08.00 uur. Het evenement wordt georganiseerd vanuit en rondom Café Herberg D’n Dort en wordt opgeluisterd met muziek, een hapje en een drankje en andere activiteiten. Dé ideale gelegenheid om bij maanlicht te wandelen in een mooie omgeving, het saamhorigheidsgevoel te versterken en sportief bezig te zijn voor het goede doel.

Deelname
Wandel mee als individu, als team samen met je familie, vrienden, buren of collega’s en maak je deelname kenbaar via het e-mailadres: info@berghemtegenkanker.nl
Wat wordt van u verwacht bij deelname? Geen inschrijfgeld, maar een vrijwillige bijdrage in de strijd tegen kanker. Denk hierbij aan het op touw zetten van een bepaalde actie, waarmee geld kan worden gegenereerd. Elke actie, groot of klein, kan het verschil maken!

Doe mee en loop tegen kanker, je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!