De Berghse boom van Verbinding

In de laatste donkere dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar licht, liefde en hoop. Hierbij staan we vaak stil bij herinneringen die we willen koesteren en delen met onze naasten. Maar spreken we ook wensen uit, maken toekomstplannen of gaan op zoek naar geluk. De Berghse boom van Verbinding geeft hier gestalte aan. Net als vorig jaar maken De Berchplaets, de dorpsraad Berghem en Stichting Berghem tegen Kanker (in samenwerking met een aantal sponsors en vrijwilligers) het mogelijk om een sfeervolle kerstboom bij de ingang van De Berchplaets te plaatsen.

Deze kerstboom zal, naast versiering in een prachtig verlichte ambiance, worden gevuld met waardevolle kerstgedachten, wensen en herinneringen van Berghemnaren die daar behoefte aan hebben. Aan de hand van een af te halen kartonnen kerstbal kan naar eigen inzicht een herinnering, wens of kerstgedachte op de kerstbal worden geplaatst en in de kerstboom worden gehangen. De kerstballen zijn, tijdens openingstijden, af te halen bij Primera van Alebeek, Maike Bloemen & Wonen en in De Berchplaets. Eigen werkjes mogen ook in de boom worden gehangen tot een grootte van briefkaart tot maximaal A5 formaat (een half A4), zodat er voor iedereen voldoende ruimte beschikbaar blijft.

De kerstboom is in ieder geval te bewonderen tot na de jaarwisseling. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

De Berchplaets, de dorpsraad Berghem en Stichting Berghem tegen Kanker wensen iedereen een fijne warme kerst toe en een liefdevol 2022.