Bevrijdingsloop Wageningen-Berghem van 4 op 5 mei 2020

Dit jaar gaan we voor de 6e keer het bevrijdingsvuur ophalen in Wageningen. In de nacht van 4 op 5 mei vertrekken we om 00.30 uur vanuit Wageningen en komen we rond 10.30 uur in Berghem aan bij het herdenkingsmonument op de Wilhelminasingel. Daar wordt het bevrijdingsvuur ontstoken door de wandelaars en een vertegenwoordiger van de gemeente. Na afloop van de ceremonie is er een koffietafel bij de Berchplaets.

Totaaltheater rondom 75 jaar bevrijd
Stichting Berghem tegen Kanker organiseert deze bevrijdsloop en in samenwerking met Openluchttheater Hoessenbosch krijgt deze editie van 75 jaar bevrijd een speciaal tintje. Op 5 mei om 19.30 uur zal er een speciale voorstelling plaatsvinden onder de naam “Vrijheidslicht". Een mooie avond totaaltheater in de buitenlucht. Als deelnemer van de bevrijdingsloop is hier een speciale rol weggelegd!

Wil jij ook mee wandelen?
Aanmelden is mogelijk bij Huub van Hoogstraten. De kosten van busvervoer, overtocht pont, koffietafel en voorstelling "Vrijheidslicht" bedragen € 20,- (consumpties onderweg zijn voor eigen rekening). Bij aanmelding graag je volledige voornaam, achternaam vermelden. Bij betaling via bank ook graag je voornaam en achternaam vermelden bij omschrijving.

Gegevens Huub van Hoogstraten
E-mail: h.vanhoogstraten@caiway.nl
SBTK Rabobankrekening: NL63RABO0168402076